Review FNV Belastingservice


De beschikbare e-learning voor review (op de review site van Articulate) vind je in de lijst hieronder.

Om de training te kunnen zien heb je een wachtwoord nodig dat je krijgt bij de uitnodiging voor review.

Het is niet de bedoeling om deze links en wachtwoorden te delen met cursisten. Wanneer de training geheel gereed is, dan wordt deze gepubliceerd in Moodle of op een website.

Meer over review

Al je opmerkingen kun je kwijt op de reviewpagina van de betreffende cursus, als je een opmerking toevoegt wordt er tegelijk een afdruk van het scherm gemaakt zodat precies duidelijk is waar de fout of het verbeterpunt te vinden is. Via de site kunnen de ontwikkelaars ook weer op jouw opmerkingen reageren.

Reviewen

  • Review gebeurt in eerste instantie door de inhoudsdeskundigen
  • Nadat de cursus inhoudelijk goedgekeurd is, is het de beurt aan één of meer testgebruikers om de training te beoordelen op bruikbaarheid
  • Test de cursus op je computer in een internetbrowser (we ondersteunen de laatste versies van Google Chrome, Microsoft Edge en Firefox)
  • Gaan cursisten de inhoud mogelijk op een tablet of een mobiel gebruiken? Dan moet de cursus ook op mobiele apparaten beoordeeld worden op bruikbaarheid

Een goede inleiding/cursus over het ontwikkelproces,de rol van de reviewer en de werking van de review site vind je op de site van Articulate.

Zie ook de pagina over het e-learning ontwikkelproces elders op deze site.

Fiscale modules invullers (2023-2024)

Aangepast

Vaardigheidsmodules invullers

Specialisatie modules allround invullers (werk in uitvoering)