BBB

BBB

28 mei 2020

Het was een enerverende week. De keuze voor een tool om online trainingen te kunnen geven is breed besproken (al enige weken) en de ontknoping onverwacht.

Ik ben van huis uit matig, maar niet van de blauwe knoop, toch ben ik deze week gecharmeerd geraakt van BigBlueButton.

Ik heb dat even mogen testen en zat met meerdere laptops, telefoons en ipads naar mezelf te kijken, dat was al even wennen (gelukkig kon ik niet op alle apparaten de camera aanzetten). Geluid uitzetten is een must, anders komen de buren op het gefluit van rondzingende telefoons af.

Gezellig videovergaderen met mzelf

Update 4 augustus 2020.

Inmiddels is BBB live in Moodle en voor FNV Kaderleden in mijn FNV.

One thought on “BBB
  1. nou ik snap er niks van , programma is niet te vinden en de inlog werk niet nar behoren wat gaat er fout.
    Groet Cor Rietveld

Comments are closed.